Over SaaS Media

Saas Media is een netwerkorganisatie. Dit betekent dat de diensten van SaaS Media verleend worden door onszelf, in combinatie met verschillende van onze partners, mits relevant. SaaS Media is altijd uw aanspreekpunt voor projecten, maar wij betrekken specialisten van andere partijen, of freelance, om uw projecten te realiseren. Zo is iedereen het meest bedreven op zijn eigen werkgebied en kunnen wij u altijd de beste vrouw of man voor uw situatie bieden.

SaaS Media is een bedrijf van Geerten van Hooff. Hij is een digitaal specialist en meer dan 20 jaar werkzaam als ondernemer, adviseur en uitvoerder in het digitale domein. Niet alleen adviseert hij bedrijven en zorgt hij voor de realisatie van complexe webbased- en app-projecten, hij is onder meer spreker op evenementen en sinds 2010 elke week te horen geweest bij Qmusic, Radio Veronica en al sinds vijf jaar wekelijkse gastspreker bij BNR Nieuwsradio over digitale innovaties.
Dit betekent dat Geerten over ruime kennis beschikt over de digitale ontwikkelingen en de impact daarvan op het bedrijfsleven met betrekking tot onder andere Virtual Reality, Augmented Reality, Robotisering, Kunstmatige intelligentie, SaaS Modellen, het app landschap en ontwikkeling van webbased ICT oplossingen.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan over uw situatie en of wij daar iets in kunnen betekenen. Een eerste gesprek kost u hooguit een kopje koffie en iets van uw tijd. En ongetwijfeld steekt u van een eerste gesprek al veel op en krijgt u nieuwe inzichten.

Neem gerust contact op via: info@saasmedia.nl of bel op tel: 0619270616

TaF Media

Media 2016 zijn bepaalde activiteiten en klanten van TaF Media BV overgenomen door SaaS Media. TaF Media is vanaf dat moment een handelsnaam van SaaS Media geworden en ook onder de inschrijving van SaaS Media in de KvK terug te vinden.

Close
Go top